Laatste Eucharistieviering pastoor Bunschoten als pastoor Zaanstreek

Binnenkort komt er verandering in het pastoraat van Katholiek Zaanstreek. Mgr. J. Hendriks heeft deken F.J. Bunschoten gevraagd per 1 maart een taak elders in het bisdom Haarlem-Amsterdam te aanvaarden. Hij zal vanaf die datum benoemd worden tot pastoor van de St. Franciscusparochie (Haarlem-noord, Santpoort-noord, Driehuis en IJmuiden), deken van het dekenaat Haarlem en plebaan van de St. Bavokathedraal.

Pastoor Bunschoten heeft in de Zaansteek en met name in Assendelft veel jaren met veel zorg en toewijding gewerkt. Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn inzet en goede zorgen. Uiteraard wensen wij onze pastoor Gods zegen in zijn nieuwe ambt.

Op zondag 26 februari neemt pastoor Floris officieel afscheid van de Zaanstreek en de Odulphusparochie als hij voor de laatste keer in Assendelft voorgaat in de H. Mis van 10.00 uur. Wij nodigen u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.

Na afloop is gelegenheid om pastoor Floris persoonlijk de hand te schudden, en zal er koffie/thee met iets lekkers zijn.

De nieuwe pastoor, George Paimpillil, zal per 1 maart worden benoemd voor onze zeven Zaanse parochies, en daarbij ook tot deken van het dekenaat Zaanstreek-IJmond.

Pastoor George wensen wij Gods zegen toe over zijn pastoraat te midden van ons. We kijken naar hem uit, en heten hem van harte welkom.

 

Katholiek Zaanstreek is een samenwerkingsverband dat uit zeven parochiegemeenschappen bestaat.

Contact per mail
Zoekt u contact met een van onze gemeenschappen, gebruik dan het contactformulier.

Contact per telefoon
Voor telefonisch contact zie het kader rechts voor de telefoonnummers per parochie.

Assendelft
H. Odulpus: 075 687 1206

Koog aan de Zaan
H. Martelaren van Gorcum:
06 12182931

Krommenie
St. Petrus: 075 628 1208

Zaandam
St. Bonifatius: 075 6164807
H. Jozef: 06 3011 0590
H. Maria Magdalena ('t Kalf):
075 616 4855

Wormer
H. Maria Magdalena: 075 642 1216

Copyright: Katholiek Zaanstreek | Privacybeleid | Betalingsvoorwaarden

Website door: Webheld.nl