Banneux, een klein maar gezellig bedevaartsoord in de Belgische Ardennen. Hier is in 1933 Maria acht maal verschenen aan de toen twaalfjarige Mariette Beco, en noemde zich ‘De maagd der armen’. En zei “Ik kom het lijden verlichten”.

Het bisdom Haarlem - Amsterdam organiseert jaarlijks twee bedevaarten, in het voor- en in najaar. Tijdens het vijfdaagse verblijf zijn er priesters, een arts en verpleegkundigen en vele vrijwilligers aanwezig die 24 uur per dag voor u klaar staan, om te zorgen dat u niets te kort komt. De kosten voor deze reis bedraagt €295.- en hierbij is alles inbegrepen.

We reizen altijd met een rolstoelbus zodat er aan ieders zorgbehoefte voldaan kan worden. Op de bussen is zowel geestelijke als verpleegkundige zorg aanwezig. Ook de kamers kunnen naar uw zorgbehoefte aangepast worden.

De eerstvolgende reis wordt dit jaar georganiseerd van 26 tot 30 augustus 2022 (uiterste aanmelddatum vóór 1 juli). Bij voldoende deelnemers uit de Zaanstreek, is het mogelijk dat de bus bij station Zaandam Kogerveld / Sint Jozefkerk stopt.

Wilt u deze bijzondere reis met ons mee beleven, en kracht halen uit de saamhorigheid van onze “Banneux familie”.

Neem dan contact op met:
Ellen van der Laan: 06-30918592    banneux.bisdomhaarlem@outlook.com
Eva Onderwater: 0297-222208

En voor de Zaanstreek: kapelaan Nico Kerssens ncjkerssens@yahoo.com